Reviews van onze gasten…

Een heerlijke plek, een oase van rust.

31 juli 2023

Wij hebben samen met onze kinderen ontzetten genoten van jullie prachtige bungalow.

Alle faciliteiten zijn aanwezig zowel in als om het huis.

Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten, waardoor wij een boek konden lezen op de veranda kijkend op de prachtige tuin.

Deze plek is zo fijn dat wij 2 weken niet meer van het park af gegaan zijn.

Wij komen heel graag weer terug!

Jorni

Geen titel

21 januari 2018

Hallo Marijke,

Misschien zijn we wel voorbeeldige huurders maar als het zo schoon is als je aankomt vinden wij het ook wel zo fijn om het zo achter te laten. Dus zal er echt nog wel wat te doen zijn! Of er iets is voor verbetering, nou daar hebben we echt even over nagedacht maar wij zouden het niet weten. Jullie keuken en de spullen erin zijn geweldig,

het gebruik van de oven en magnetron, de vaatwasser, de inductiekookplaat allemaal super.

We hebben alle avonden thuis gegeten( kun je nagaan we noemen het gewoon thuis maar zo voelde het ook hoor) was heel prettig.

Binnen hebben we een halve avond gezeten omdat het te fris was, verder alleen geleefd op de veranda die is zo prachtig wat wil je daar nu nog aan verbeteren.

Nou misschien dan een heel klein puntje, de laatste avond na het schoonmaken van de veranda vond Frits de hangmat. We wilde de hangmat weer terug leggen maar had gezegd, echt niet, ik heb van mijn leven nog nooit bloot gefietst, gewinkeld en over een park gelopen, dat heb ik nu allemaal gedaan. Maar ik heb ook nog nooit van mijn leven in een hangmat gelegen, Frits heeft de hangmat voor mij opgehangen en ik heb er wel 5 min. in

gelegen. We hebben prachtige foto’s gemaakt en kijken met een fijn gevoel terug op de vakantie. Wie weet lukt het gewoon om nog een keer te komen, dit hangt wel van een aantal factoren af.

Nu genoeg over ons, Wij wensen jullie nog heel veel plezier en geluk in jullie huis en jullie zijn zelf gewoon fantastische verhuurders.

Hartelijke groet, J. en F

J. en F

Geen titel

21 juni 2017

Weer een heerlijke week doorgebracht in jullie fijne huis. Ik denk al de 4e keer dat we er waren. De serre was fijn om te zitten toen het weer even niet zo warm was. Bij mooi weer zitten we graag op de veranda in de ochtend. Ook de buitendouche is heerlijk; nooit binnen hoeven douchen. Het is makkelijk dat er fietsen staan, zodat we op het terrein de auto niet nodig hebben. Op het terrein van de CHM vinden we de Gironde de fijnste plek. Het is er rustig met veel ruimte.

We komen graag weer terug!

J en Daan

Geen titel

21 augustus 2016

Liebe Marijke, lieber Bert,

Gestern sind wir angekommen. Euer Bungalow ist wunderschön und wir haben uns sehr Willkommen gefühlt- vielen Dank für euren lieben Brief! Heute ist es sehr heiß und sehr schon kuhl auf die Veranda. Es ist so schön hier, wir werden eure Oase sehr genießen! Herzlich Grüße von Sibylle mit Michael, Philipp, Julius

Sibylle

Geen titel

21 oktober 2015

Hallo Marijke,

Nach einer schönen Woche sind wir wieder in Frankfurt angekommen. In Ihrem Bungalow hat es uns sehr gut gefallen. Besonders der Garten ist sehr schön. Wenn möglich würden wir gerne mit meiner Frau im Sommer wieder kommen. Ist es möglich zu reservieren ? Das wäre klasse.

Beste Grüße, Michael

Michael

Wilt u een review schrijven?

” Weer een heerlijke week doorgebracht in jullie fijne huis. Het is er rustig met veel ruimte. We komen graag weer terug!”

 
J en Daan